Back to Top

Add your text here

 
 

Skapande skola

Meditation & Måleri

 

Ann-Louise Liljedahl och jag har hållit flera skapandeskola projekt med måleri och meditation. Vi har varit på Bäckagårdsskolan i Halmstad, på Språkskolan i Malmö, i Löddeköpinge m.fl. Att få arbeta med både barn och ungdomar i projekt som både stimulerar kreativitet, livslust, ökar självkännedom och är njutning för stunden är ett privilegium. Jag är övertygad om att skapande aktiviteter och meditation leder till bättre koncentration och avslappning vilket är bra för allt och ökar tillit, tålamod, inlärning och livsglädje.

Sportlovsaktivitet i Torekov

På sportlovet för några år sedan var det stafflimåleri i Torekov. Många konstnärer i djup koncentration. En fin målardag var det!

Skapandeskola i Halmstad

Först fick barnen i Halmstads förskoleklasser författarbesök. Sen kom jag med färger och trumma. Barnen gjorde egna böcker. Här är en stolt författare som just påbörjat illustrationerna till sin första bok.

Musik och målarverkstad i Båstad

Två somrar i rad har vi hållit till i Biblioteket i Båstad och haft skaparverkstad med både barn och föräldrar.

 

 

 

 

Kulturcentrum i Helsingborg

Här samlas barn i källaren på Kulturcentrum i Helsingborg och jag höll målarverkstad där vi målade vad vi ville ta med till en ny planet.