Back to Top

Add your text here

 
 

Om Healing

 

Healing

Healing handlar om att komma i balans. I balans med sin själ och livet självt. När kropp och själ arbetar tillsammans harmoniskt och i fas med livets rytmer. När energin strömmar genom oss utan att blockeras, när hela själen är här, när livslusten är stark, när inget är oförlåtet, när kärleken är stor och räcker även till en själv. När man vårdar sin kropp, sin själ och sina relationer. När man lever i kontakt och med full närvaro.

Jag tror knappast någon går genom livet utan att vara i obalans. Obalans kan uppstå för att vi tappar tillit och tilltro till livet, till oss själva. Vi kanske stänger av vår förmåga att lyssna till själens vägledning.

Livet är ständig rörelse så att leva i balans innebär ständig förändring. Kanske håller vi kvar när det är dags att släppa, kanske vi smiter iväg när vi hade behövt stå kvar. Kanske vi svikit oss själva och andra längs vägen och lever med känslor av skuld eller känner oss avtrubbade och stumma.

Sår i själen orsakar så småningom fysiska problem och en misskött kropp leder på sikt till sår i själen.Både kropp och själ vill läka, och många gånger läker våra sår med tiden, med lite ansträngning eller under vila.

Genom att be om hjälp och att ta emot healing kan vi få vägledning och kraft att göra de förändringar som krävs för att bli mer balanserade. För att leva med bättre energigenomströmning och i bättre relation till livet.

Jag upplever att vi under vår livsresa har flera hjälpande andar som kan bistå med både vägledning och kraft. En väg till bättre balans är att utveckla sin kontakt med dem och själv lära sig ta emot vägledning av sitt Kraftdjur och de andar som kärleksfullt följer en.

Jag arbetar med healing genom att be andarna om hjälp. För att komma i kontakt med dem använder jag trumma, vandring i naturen, bön, ritualer, måleri och djupt lyssnande.

Lilian Rindstam Nordström är en av mina lärare, Jonathan Horwitz och Zara Waldebäck ett par av mina andra. Kontakten med andevärlden har stärks genom åren och i den dimensionen bor flera andra av mina lärare och hjälpare.

Lilian hittar du i Stockholm och Skottland http://www.rindstam.se/310abf34-1a18-4871-a823-690a806a6849-29.html

Jonathan Horwitz and Zara Waldebäck i skåne http://www.shamanism.dk

Söker du hjälp mitten av Sverige hittar du Lynn & terry Forrest som också praktiserar shamanism och ger healing. De är inte mina lärare men jag rekommenderar dem http://www.spiritawake.eu/contact-us